„Piekarnia Cukiernia Podlaska” powstała w 1993 roku i do roku 2010 funkcjonowała pod nazwą „Croissant” Firma położona jest w Drohiczynie n/Bugiem w województwie podlaskim.
Od początku swojej działalności oprócz wyrobów piekarniczych produkujemy tez wyśmienite wyroby cukiernicze. Sukces naszych produktów kryje się w naturalnych składnikach i tradycyjnych recepturach wypieku. Od samego początku swojej działalności naszą uwagę skupialiśmy na tym, aby nasze wyroby powstawały wg. tradycyjnych receptur. Dlatego też nasz chleb jest wyrabiany na zakwasie. Co gwarantuje mu niepowtarzalny aromat i niezapomniany smak.
Stosowanie w naszym zakładzie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej oraz systemu HACCP zapewnia wysoką jakość wytwarzanych produktów.
Klientom oferujemy szeroki asortyment:
-pieczywa pszennego
-pieczywa żytniego,
-wyrobów drożdżowych,
-wyrobów cukierniczych (torty, ciasta, ciastka)
-wyrobów półcukierniczych (strucle, chałki, pączki).
-wyrobów garmażeryjnych ( mini pizze, bułki z parówką, bułki z kapustą, bułki z pieczarkami, bułki z bekonem
Wszystkim naszym odbiorcom zapewniamy dostawy świeżego pieczywa własnym transportem, codziennie przez siedem dni w tygodniu, zawsze na czas.